Ники Стоилов печели The Best of Game Masters за втори път

June 21st, 2018
|||| 1 2 3 4 5
Game Masters XII: Road To Glory

Game Masters XII: Road To Glory

Дано сте си починали през лятото, защото септември наближава, а това значи само едно – чисто нов сезон в Game Masters!

Записването за Season XII: Road To Glory е вече официално открито. Както винаги можете да го направите директно на бара в клуб STIX, нашият любезен домакин, като просто трябва да попълните бланка за участие с имената на участниците в отбора Ви. Другият вариант е да го направите директно онлайн на www.gamemasters.eu, стига да имате действащ акаунт на състезател.

За момента обявяваме официално само традиционните лиги с лека забележка в края на статията.

Билярд 8-ма Топка – всяка неделя в клуб STIX с начален час 12:00 от 24-ти септември

Power Ball – всеки вторник в клуб STIX с начален час 19:30 от 26-ти септември

Записване до 22-ри септември 18:00!

За всички желаещи да участват, нямащи отбор или имащи нужда от повече информация – свържете се с нас ТУК. За всички, които имат нужда от допълнителна порция билярд – също ни пишете. В момента се опитваме да организираме лиги на още две различни локации, така че ако искате да играете, например, в събота с друг отбор в друга лига, задължително ни оставете съобщение.

Лигата по дартс вероятно също ще бъде преструктурирана в отборна, което ще направи неделя вечер още по-забавна, а всички нововъведения, промени и новости през новия сезон, както и допълнителна информация за индивидуалните надпревари в Game Masters – съвсем скоро на сайта ни!

До тогава, абонирайте се за Game Masters TV, където ще бъде изключително интересно през този сезон с новите изненади, които сме подготвили!