Билярд 8-ма Топка отново през юни

May 14th, 2021
|||| 1 2 3 4 5
Промоции за Season IX: Neverending Story

Промоции за Season IX: Neverending Story

Новата кампания в Game Masters, Season IX: Neverending Story предлага на участниците следните промоции, от които те могат да се възползват:

 

ПРЕДПЛАЩАНЕ НА СЕЗОНА

Предплатете сезона си по Билярд 8-ма Топка и не се занимавайте с такси за участие през пролетта. Освен всичко друго ще спестите таксите и за един от кръговете, тъй като цената, от която можете да се възползвате е 320 лева! (таксите за участие в 14-те кръга от пролетния сезон на Game Masters се равняват на 342 лева)

Забележка: подобна оферта ще бъде налична и за лигата по Power Ball след като се установят броят отбори, които ще участват и продължителността на лигата

 

СТАНИ КАПИТАН

Стани капитан на нов отбор и играй безплатно цял сезон! Ако състезател в лигите на Game Masters с повече от 10 изиграни срещи стане капитан на отбор, в който се запишат поне 4 нови участника, които нямат изиграни срещи в хендикап системата на Game Masters по Билярд 8-ма Топка до момента, то след всяка изиграна среща на капитана в баланса на отбора ще се начисляват +6 лева (дали Вие ще се възполвате от тях или ще ги поделите със съотборниците си, оставяме да прецените сами!). Допълнително условие към тази промоция е изиграването на достатъчно мачове на поне трима от новите състезатели, така че те да могат да участват в плейофите с отбора си.

 

Записването за новия сезон продължава до 18:00 на 22-ри януари!

Ако имате въпроси, моля, свържете се с нас чрез Контакната ни Форма.