Dynamite се завръща на върха

May 6th, 2019
|||| 1 2 3 4 5
Challenger Cup на 7-8 юли

Challenger Cup на 7-8 юли

Една от инициативите по Game Masters TV в продължение на доста месеци бе Challenger Cup. Сблъсък между двата най-големи билярдни клуба в София – STIX и БСД, разбира се на аматьорско ниво. Серия от 10 изпитания, които предопределиха съставите на тези отбори и един уикенд – кулминация за излъчването на шампион!

Датите са 7 и 8 юли, събота и неделя, а всичките 17 мача, които ще се изиграят между двата отбора ще бъдат излъчени на живо по Game Masters TV. До тогава имате предостатъчно време да изгледате всички изпитания, които изиграхме, за да се стигне до този момент:

Съставът на STIX, който ще вземе участие в Challenger Cup ще бъде коренно различен, тъй като Любомир Върбанов отказа участие поради лични ангажименти, което са лоши новини и за феновете му като коментатор по Game Masters TV. Други трима състезатели се поуплашиха доста от конкуренцията и напуснаха арената още преди битката да е започнала, което остави единствено Николай Стоилов и Светломир Милославов от оригиналната шестица. Желаещи за участие обаче имаше в изобилие, като в крайна сметка Ченко Нгуен, Станислав Делчев, Петър Станев и Александър Първанов се нагърбиха с отговорността да защитават цветовете на клуб STIX на телевизионната маса на GMTV. С това стана ясна и финалната програма за двата дни:

Отбележете си датите, абонирайте се за Game Masters TV и гледайте финала на първия сезон на Challenger Cup. По време на излъчването ще обявим няколко интересни факта около втория сезон на Challenger Cup, както и доста истории от кухнята на Game Masters и организацията на CC:

https://www.youtube.com/user/gamemastersleaguestv/live