Dynamite се завръща на върха

May 6th, 2019
|||| 1 2 3 4 5
Premier League – Season II

Premier League – Season II

Premier League без никакво съмнение е най-интересното и уникално мероприятие организирано някога от Game Masters. Лига, в която се играят 10 различни дисциплини, а хендикапът популярен в лигите на Game Masters е наличен във всяка една от тях!

Първият сезон включи 10 състезатели и предостави куп емоции, въпреки че голяма част от правилата, хендикапа и условията бяха тестови. Крайното класиране за сезона можете да видите ТУК, заедно с всички мачове и резултати от общо 9 изиграни кръга – ТУК. Състезателите от Топ 4 попаднаха в Плейофите, където Георги Горанов победи Петър Станев с 6:1, а Светломир Милославов измъкна драматична победа от Антонио Стоилков с 6:4. Финалът между Горанов и Милославов ще се изиграе през септември и разбира се, ще бъде излъчван на живо по Game Masters TV.

Още от сега обаче записването са Сезон II е открито. Втората кампания в Premier League също ще започне през септември и абсолютно всеки желаещ може да се включи в нея. За целта е нужно просто да ни пишете на info@gamemasters.eu, от където ще получите пълен пакет с информация за участие. Записването е открито до 20-ти август, като вече 5-тима нови състезатели заявиха участие и ще премерят сили с участниците от Сезон I.

Разбира се, няма как да не минем и без нововъведения. Форматът през редовния сезон ще позволи на участниците да забраняват / баннват по две, вместо по една дисциплина, което отрежда по 6 срещи изиграни във всеки един двубой след бановете. Големият брой участници ще продиктува и повече включени такива в плейофите, след като през този сезон тази привилегия заслужиха само четирима. Другата голяма новина е наличието на отделен ранг за всеки един участник във всяка една дисциплина през този сезон, което ще направи лигата още по-оспорвана. Наред с това се предвиждат малки промени в хендикапа в някои от дисциплините, както и промени на правилата, които да ги направят още по-интересни.

Ако искате да станете част от преживяването наречено Premier League ни пишете, а ако мислите, че 10 дисциплини са прекалено много, можете да се задоволите с излъчванията им по Game Masters TV, където няма да Ви се наложи да ги играете, но ще видите доста интерсни мачове подплътени с изключително качествени изпълнения от нашите участници: