Dynamite се завръща на върха

May 6th, 2019
|||| 1 2 3 4 5
Game Masters XIV: Intense

Game Masters XIV: Intense

Ако все още не сте разбрали новините – записването за новия сезон в Game Masters е вече отворено!

Game Masters XIV: Intense започва официално още на 22-ри септември, когато ще се проведе първата индивидуална квалификация за The Best of Game Masters 2019. Още на следващия ден, 23-ти септември, неделя, започва и традиционната лига по Билярд 8-ма Топка от 12:00 часа, всичко това в клуб STIX, а лигата по Power Ball ще последва на 25-ти, традиционно във вторник от 19:30.

Записването е отворено до 18:00 на 21-ви септември, петък, така че събирайте съотборниците под знамената и попълнете бланка за регистрация на бара в клуб STIX. Тези от Вас, които имат активни състезателни акаунти на www.gamemasters.eu могат да регистрират отборите си директно от там.

След това остава да се появите само в уречения ден и час в клуб STIX, отбележете си тези дати:

22 септември, 10:30 – Квалификация #1 за The Best of Game Masters 2019

23 септември, 12:00 – начало отборна лига Билярд 8-ма Топка

25 септември, 19:30 – начало отборна лига Power Ball

Промоцията за записване на чисто нови отбори важи и през този сезон. Ако отбор с 5 чисто нови състезатели за Game Masters Ви посочи като Референция в регистрационния си лист, получавате 100 лева от Game Masters в края на сезона без дори да има нужда да играете в този или някой друг отбор!

За финал, две по-съществени промени преди началото на сезона. Първата от тях касае квалификациите за The Best of Game Masters 2019. Точките нужни за класиране там се увеличават от 125 на 160 за състезателите спечелили квалификация през сезона и от 100 на 130 за действащия шампион (без да трябва да печели квалификация). Точките присъждани в самите квалификации си остават същите, но всеки състезател ще получи бонус от 25 точки веднъж за есенния и веднъж за пролетния полусезон, стига да участва пълноценно в отбор през тези кампании т.е. изиграе всичките нужни мачове, за да може да участва на Плейофи и отборът му завърши сезона си успешно.

Другата съществена промяна касае начина на провеждане на Плейофите и наградните фондове в отборните лиги, като повече информация за нея ще получите в отборните си пликове в началото на сезона.

Още няколко по-дребни промени ще бъдат обобщени до началото на сезона, а до тогава можете да следите Game Masters TV, където предстои да бъде излъчен финала на Premier League и разбира се, доста срещи от втория сезон там с участието на цели 18 състезатели.

Ще се видим през септември, спорна и приятна игра на всички!