Dynamite се завръща на върха

May 6th, 2019
|||| 1 2 3 4 5
Гринци побеждава шампиона Fire Squad

Гринци побеждава шампиона Fire Squad

Резултати от Кръг 3 в лигата по Билярд 8-ма Топка:

Suicide Squad 2-2 IQOS
The Cues Brothers 3-1 Dark Side
Химик 3-1 Tupan Techno
Chillin N Killin 1-3 Solid Gamblers
Гринци 3-1 Fire Squad
Side Spin 3-1 IQOS United

Резултати от Кръг 3 в лигата по Power Ball:

Айляк Squad 36-24 Dark Side
Overcut 27-33 Dynamite

След плачевното начало на сезона завръщането на Гринци в Game Masters придоби нов лик след убедителна победа срещу шампиона Fire Squad с 3:1, като Георги Панчев отново игра основна роля в изграждането на този успех.

Най-старото дерби в Game Masters също бе част от този кръг. В битка между двата най-стари отбора в лигата, Химик победи Tupan Techno с 3:1.

Side Spin и Solid Gamblers продължават да няма загуба през този сезон и закономерно са на първо място в класирането на лигата по Билярд 8-ма Топка.

Шампионите от The Best of Game Masters Николай Стоилов и Илиян Киряков блеснаха този уикенд с по една игра на щека. Въпреки добрата си игра Ники Стоилов загуби от Михалис Василиу, докато Илиян Киряков победи Светломир Милославов.

В лигата по Power Ball вицешампионите от Dark Side записаха трета поредна загуба и твърдо заеха последното място в класирането.

В другата среща супер-шампионът от The Best of Game Masters Николай Стоилов се изправи срещу супер-шампионът от Premier League Георги Горанов. Ракетата от Смолян не бе респектиран нито от големия хендикап, нито от имиджа на Стоилов и спечели с 102:46, което утвърди шампиона Dynamite на върха в класирането.

Още тази събота ще можете да гледате Георги Горанов на живо по Game Masters TV! Подготвили сме Ви невероятна среща за уикенда от втори кръг на Висшата Лига – Георги Горанов срещу Ченко Нгуен, тази събота от 11:00 в ефир, гледайте тук:

https://www.youtube.com/user/gamemastersleaguestv/live