Затишие пред буря два кръга преди края на сезона

Затишие пред буря два кръга преди края на сезона

Резултати от Кръг 10 в лигата по Билярд 8-ма Топка:

IQOS United 3-1 Dark Side
Side Spin 2-2 Solid Gamblers
Chillin N Killin 2-2 Гринци
Химик 3-1 Fire Squad
The Cues Brothers 2-2 Suicide Squad
IQOS 2-2 Tupan Techno

Резултати от Кръг 10 в лигата по Power Ball:

Айляк Squad 28-32 Dynamite
Dark Side 21-39 Overcut

Сравнително спокоен уикенд, в който най-интересен бе резултатът между хегемона Химик и шампиона Fire Squad. Шампионите загубиха с 1:3, а опонентите им се изкачиха до второто място в класирането.

Най-интересната новина може би е загубената бонус точка от IQOS, които до момента имаха 2 просрочвания на време и 2 отложени срещи. Протакването на времето в срещата им с Tupan Techno им коства бонус точка, въпреки равенството 2:2.

Добрите новини за IQOS дойдоха под формата на победа на Михалис Василиу, който продължава да бъде безупречен този сезон и зае второ място в Индивидуалната Ранглиста с 4 победи в 4 мача, веднага след Георги Панчев от Гринци.

Side Spin продължава да бъде едноличен лидер във Временното Класиране два кръга преди края.

Спокойно бе и в лигата по Power Ball, където размествания в Класирането нямаше. Шампионът Dynamite победи с 32:28 Айляк Squad, но капитанът на загубилите отбеляза победа за отбора си. С нея Ивайло Василев се изкачи на първо място в Индивидуалната Ранглиста с 4 победи в 5 мача, като победата му бе именно над опонента, нанесъл единствената му загуба до момента през сезона – Тереза Бисерина.

В другата среща Overcut срази Dark Side с 39:21, като този резултат ще направи последните 2 кръга доста интересни, тъй като борбата за това кой ще играе на Плейофи и кой ще бъде 4-ти се очертава да бъде доста ожесточена.