Отложени TBOGM и Team 8-Ball League

March 12th, 2020
|||| 1 2 3 4 5
Game Masters Season XV: FIRE

Game Masters Season XV: FIRE

Нова година, нов сезон в Game Masters! Кампанията под пореден номер 15 носи гръмкото име посветено на огнените отбори в лигите Season XV: FIRE.

Новият сезон ще донесе няколко промени в правилника и системата за изчисление на ранговете, като повече информация ще последва в дните преди началото на сезона.

Най-голямата новина обаче е свързана с опит да стартираме чисто нова лига по Билярд 8-ма Топка. Мястото ще бъде клуб Shooters в град Пловдив. Лигата ще се провежда всяка неделя с начален час 16:00, а всички заинтересовани могат да намерят повече информация на бара в заведението. Можете също така са се свържете с нас чрез имейл или да се допитате до отговорника за лигата Красимир Камешев – Стършела.

Домакин на останалите станали традиционни лиги по Билярд 8-ма Топка и Power Ball отново ще бъде клуб STIX в София. Записването е отворено към този момент и ще остане активно до 18:00 часа, 25-ти януари!

С това списъкът на активни лиги този сезон се оформя както следва:

– Билярд 8-ма Топка, клуб STIX, всяка неделя, начало 27-ми януари от 12:00 часа
– Power Ball, клуб STIX, всеки вторник, начало 29-ти януари от 19:30 часа
– Билярд 8-ма Топка, клуб Shooters (Пловдив), всяка неделя, начало 27-ми януари от 16:00 часа

Записване освен на баровете в съответните заведения, можете да направите и онлайн на www.gamemasters.eu, но само ако имате активен състезателен акаунт на сайта ни.

Всички нови състезатели могат да се запознаят с формата, правилата, хендикапа и начина, по който се провеждат турнирите ни, като прочетат наръчника за участие: ТУК

Допълнителна информация можете да намерите онлайн на www.gamemasters.eu, като винаги можете да се свържете с нас от ТУК.

Успех на всички през новия сезон!