Плейофи и TBOGM 2020

July 9th, 2020
|||| 1 2 3 4 5
Game Masters Season XVI: Lightbringer

Game Masters Season XVI: Lightbringer

Идва есен, идва време за нова кампания в Game Masters!

Последните два сезона донесоха изключително много изненади, емоции и победители в Game Masters, и както винаги новият сезон ще се опита да надгради над всичко това. Шестнадесета поредна кампания започва на 29-ти септември с името Game Masters XVI: Lightbringer.

Записването е активно до 18:00 на 27-ми септември! Както винаги можете да се запишете на бара в клуб STIX, които отново ще бъдат домакини на отборните лиги в Game Masters. Можете да запишете отбор и онлайн на www.gamemasters.eu, стига да имате активен състезателен акаунт на сайта ни.

Поне за момента се очертава лигите отново да бъдат две, с уговорката, че може да имаме и допълнителна изненада до началото на сезона. Часовете и дните за игра са ясни, но все пак:

– Билярд 8-ма Топка, клуб STIX, всяка неделя, начало 29-и септември от 12:00 часа
– Power Ball, клуб STIX, всеки вторник, начало 1-и октомври от 19:30 часа

Няма как да не минем и без промени през новия сезон. И в двете лиги добавяме нов ранг, така дългоочаквания 8.5. Всъщност състезателите между ранг 8 и 9 ще се подвизават под ранг с името 8* (осем звезда / star). Това няма да промени тежестта на ранга им що се отнася до Правило 24 или Правило 20 в лигите по 8-ма Топка / Power Ball, но ще промени хендикапа, срещу който тези състезатели ще трябва да се справят.

8* в лигите по Power Ball ще играе до 80 вместо до сегашните 65 точки. Там промяната е точна и ясна.

8* в лигите по Билярд 8-ма Топка ще играе с хендикапа за обикновен 8-ми ранг, но ще трябва да спечели един допълнителен фрейм за победа във всяка среща. Например, Ранг 8 срещу Ранг 5 играят с хендикап 5 за 3 фрейма, Ранг 8* срещу Ранг 5 ще играят с хендикап 6 за 3 фрейма. Ранг 8* срещу Ранг 9 ще играят 4 за 6 фрейма, вместо досегашните 3 за 6. Единственото изключение ще бъде в мачове между Ранг 8 и Ранг 8* – тогава хендикапа ще бъде 4 за 5 нужни фрейма вместо 5 за 6 с цел скъсяване на формата.

Допълнителни промени и коментари могат да бъдат имплементирани до началото на сезона, за което ще бъде налична достатъчна информация онлайн, както и в пликовете на отборите през новия сезон.

Всички нови състезатели могат да се запознаят с формата, правилата, хендикапа и начина, по който се провеждат турнирите ни, като прочетат наръчника за участие: ТУК

Допълнителна информация можете да намерите онлайн на www.gamemasters.eu, като винаги можете да се свържете с нас от ТУК.

Успех на всички през новия сезон в Game Masters!