Отлагане на лигата по Билярд 8-ма Топка

November 26th, 2020
|||| 1 2 3 4 5
Sofia Masters – Новата Отборна Лига за Професионалисти и Напреднали

Sofia Masters – Новата Отборна Лига за Професионалисти и Напреднали

Sofia Masters е създадена за да предостави възможност на играчите с рангове 7/8/8*/9 да играят без да се притесняват за ранга си и без да мислят за хендикап и сумарен ранг на отбора. В лигата ще се играе без рангове и е отворена, както за Напреднали (7,8 и 8*), за Професионалисти (9 и А/Б-група на БНФБ) така и за всички, на които им се играе и им стиска да се изправят без хендикап срещу останалите ;). 

Повече информация можете да намерите на www.SofiaMasters.com.

Дисциплината за първи сезон ще е 8-ма топка. Една среща между два отбора включва 2 индивидуални мача и 1 мач на двойки. Всеки мач се играе до 5 спечелени фрейма. Точките от сезона подреждат отборите в плейофна схема. Срещите ще се играят два пъти месечно, в събота, от 11.00ч. в клуб Стикс (и няма да се засичат с турнирите на БНФБ и The best of game masters).

Броят играчи в един отбор е 4 или 5. Наличието на професионалисти в отбора не е задължително, но броят им във всеки отбор е ограничен до 2-ма, за да се даде начален шанс за равнопоставеност на отборите.

На www.SofiaMasters.com можете да се регистрирате за участие, или да си потърсите отбор. 

Всички резултати, статистики и класирания в Sofia Masters ще можете да следите на сайта на Game Masters – www.gamemasters.eu.

От организаторите на Sofia Masters
(Кирил Динев, Станислав Делчев)