Билярд 8-ма Топка отново през юни

May 14th, 2021
|||| 1 2 3 4 5
Game Masters се завръща

Game Masters се завръща

Всяко нещо си има край, а всеки край води до ново начало. Светът преживя няколко тежки месеца, в които дори нямаше Game Masters, за да се забавяваме. Това обаче ще се промени още в края на юни, когато ще подновим начинанията в лигите и турнирите ни, разбира се, съобразявайки се с текущата ситуация и нужни мерки за безопасното им провеждане. Клуб STIX е вече отворен и работи на пълни обороти, така че остава да бъдат довършени започнатите вече сезони.

Отборните лиги по Билярд 8-ма Топка и Power Ball ще бъдат подновени съответно на 21-ви и 23-ти юни. С цел да избегнем струпване на много хора едновременно в нашия любим клуб STIX ще предприемем следните мерки:

  • Началните часове на кръговете се местят от 12:00 на 11:00 в лигата по Билярд 8-ма Топка и от 19:30 на 19:00 в лигата по Power Ball.
  • Капитаните/отговорниците/състезателите в отборите ще комуникират и решат предварително кои ще бъдат състезателите, които ще вземат участие в отборния двубой, след което индивидуалните срещи ще се проведат в график, така че да няма застъпване между тях и на място да могат да присъстват само състезателите, които ще участват в тях. Графиците са както следва:

Билярд 8-ма Топка
1-ва среща: 11:00
2-ра среща: 12:30
3-та среща: 14:00
Двойки: 15:30

Power Ball
1-ва среща: 19:00
2-ра среща: 20:15
Двойки: 21:30

  • Надяваме се, че всички участници и хора свързани с Game Masters са в добро здраве и това ще продължи да бъде така и след подновяването на сезона. Ако все пак в даден отбор има хора, които не желаят да продължат участието си, моля да се свържете с нас и да ни информирате до 19-ти юни. В подобни случаи може да бъде позволено заменянето на състезател на този етап от сезона, за да може отборът успешно да го завърши.
  • Заради извънредните мерки умоляваме и всички участници да ни информират своевременно в случай, че разполагат с информация или са били в контакт със заразени хора или дори в случаи, в които не се чувстват добре и не са предразположени да участват в мачове.

График и информация за останалите мероприятия на Game Masters предстои да бъде обявен.

С пожелание за здраве и спорно продължаване на сезона Ви очакваме отново в клуб STIX на 21-ви юни!