Отлагане на лигата по Билярд 8-ма Топка

November 26th, 2020
|||| 1 2 3 4 5
Плейофи и TBOGM 2020

Плейофи и TBOGM 2020

Промените и прекъсването на сезона в Game Masters неизменно водят до промени както в Плейофите в отделните отборни лиги, така и квалификациите и турнира The Best of Game Masters 2020. Тези промени са обобщени по-долу.

Плейофите в лигата по Билярд 8-ма Топка ще се проведат в уикенда след изиграването на последния кръг в тези лиги. Датите са 8-и и 9-и август, начален час 11:00 в събота с изключение на отборите класирани в Топ 4, които ще се включат в надпреварата на по-късен етап. Схема на Плейофите можете да намерите в менюто със същото име на сайта ни (моля имайте предвид, че страницата там използва caching и е възможно да видите старите дати).

Плейофите в лигата по Power Ball ще се проведат в рамките на един ден – 16-и август. Полуфиналът ще започне в 11:30, а финалът ще последва веднага след него от 15:00 часа. Схемата също можете да намерите на сайта ни (моля имайте предвид, че страницата там също използва caching и е възможно да видите старата схема).

Квалификациите за The Best of Game Masters 2020 също ще се насочат към своя епилог. Там промените ще бъдат общо три:

  • Квалификация номер 6 се насрочва за 25-ти юли от 10:30 в клуб STIX.
  • Квалификация номер 7 се насрочва за 15-ти август от 10:30 в клуб STIX.
  • Квалификация номер 8 няма да се състои, а евентуалната квота от нея ще бъде дадена на най-високо класирания състезател в индивидуалната ранглиста на квалификациите, който няма спечелена такава.

Единствената неяснота към момента остава самото провеждане на The Best of Game Masters 2020. То се отлага за началото на следващия сезон, като евентуалните дати за него ще бъдат пренасрочени за края на септември или началото на октомври. За допълнителна информация моля следете сайта ни, както и социалните ни мрежи.