Плейофите за Сезон XVIII: Revelations

Плейофите за Сезон XVIII: Revelations

Новият сезон в Game Masters е в своята среда, но подготовката за плейофите тече с пълна сила.

Графикът и разсписанието както винаги са налични на нашия сайт. Може да ги намерите ТУК. Датите за финалния етап на надпреварата са 17-ти и 18-ти декември, а схемата предвижда и втори ешелон, което значи, че всички отбори ще участват в плейофите.

Напомняме, че последният 13-ти кръг ще се проведе една седмица по-рано от предвиденото, за да може сезонът да завърши в рамките на декември. Изтеглената дата за Кръг 13 е 10-ти декември (събота), след което ще последва Кръг 12 по график на 11-ти декември (неделя).

За тези от Вас, които се чудят какво се случва в Класирането и защо отбор The Untouch-a-Balls е с отрицателни точки: отборът инкасира общо 3 нарушения на правилника от началото на сезона, записвайки нови играчи с рангове доста далечни от реалните им такива. При първото провинение, в което техен играч качи 2 (и повече) ранга те бяха наказани със загуба на бонус точка, служебна загуба и лишаване от спечелените точки във въпросната среща. Второто подобно нарушение доведе до загуба на бонус точка и -5 наказателни точки. Третото нарушение в рамките на сезона доведе до -25 наказателни.

В тази връзка бихме искали да напомним на участниците за Хендикап Панела на Game Masters. Той е съставен изцяло от участници в лигата, а капитаните на отборите могат да изпращат запитвания към панела за промяна на текущи рангове на състезатели. Ако смятате, че рангът на даден състезател не отговаря на отредения му от системата, можете да изпратите запитване към панела за повишаване или понижаване на този ранг. Ако панелът гласува единодушно, то рангът на дадения състезател ще бъде променен и той ще играе в оставащите мачове до края на сезона с отредения му такъв от панела. Можете да се възползвате от тази функционалност и да изпратите запитване към панела чрез контактната форма на сайта ни.

По същия начин можете да се свържете с нас относно всякакви въпроси и запитвания за предстоящите Плейофи.