Game Masters Season XIX: Blackmill

Game Masters Season XIX: Blackmill

Сезон номер 19 в Game Masters започва през февруари в клуб STIX и носи името Blackmill!

Записването е активно до 18:00 на 3-и февруари! Можете да запишете отбор онлайн на www.gamemasters.eu, стига да имате активен състезателен акаунт на сайта ни. В случай, че нямате такъв, можете да ни напишете имейл с името на отбора и участниците в него на адрес info [at] gamemasters.eu.

Отново ще имаме само една активна лига по Билярд 8-ма Топка, като тя ще се провежда всяка неделя, начало 5-и февруари от 11:00 часа. Да, правилно прочетохте – 11:00 часа. Това е само една от новостите през тази кампания.

Ето и списък нововъведенията през този сезон:

  • Начален час на срещите 11:00 (вместо 12). Отборите могат да се разберат да започнат по-късно, но само при комуникация и съгласие на двамата капитани. Ако такова не е налично, началният час остава 11:00.
  • Преструктуриране на Хендикап Панела: Всеки отбор ще има право да номинира свой състезател, който да представлява отбора в хендикап панела. Условието за номинация освен състезателят да бъде активен участник в отбора е и минимум 50 изиграни мачове в дисциплината (8-ма Топка). При отправено запитване към панела всички участници в панела ще имат право на глас стига да не са съотборници на лицето, за което е отправено запитване. Гласът на панела ще се счита за валиден при минимум трима гласували (не въздържали се) от участниците, а за приемане на решението им ще бъдат нужни 75% от гласовете на гласувалите.
  • Добавка към правилото за пускане на даден състезател на панел: за разлика от предишни сезони, състезател ще може да бъде пуснат на панел и през последните 4 кръга на сезона, но само от отбор, срещу който е играл (без значение дали е играл сингъл или двойки).
  • След края на сезона, но преди началото на плейофите, следните състезатели ще бъдат автоматично изпратени за гласуване на панел: състезателите в Топ 5 на индивидуалната ранглиста и състезателите в Топ 3 на ранглистата за най-добра двойка. Тези запитвания към панела ще бъдат за повишаване на ранг.

Всички нови състезатели могат да се запознаят с формата, правилата, хендикапа и начина, по който се провеждат турнирите ни, като прочетат наръчника за участие: ТУК

Допълнителна информация можете да намерите онлайн на www.gamemasters.eu, като винаги можете да се свържете с нас от ТУК.

Успех на всички през новия сезон в Game Masters!