Гринци побеждава шампиона Fire Squad

October 11th, 2018
|||| 1 2 3 4 5

Privacy Policy / Политика за обработка на лични данни

ПОЛИТИКА ЗА ОБРАБОТВАНЕ НА ЛИЧНИ ДАННИ

Who we are

Our website address is: https://www.gamemasters.eu.

What personal data we collect and why we collect it

Comments

When visitors leave comments on the site we collect the data shown in the comments form, and also the visitor’s IP address and browser user agent string to help spam detection.

An anonymized string created from your email address (also called a hash) may be provided to the Gravatar service to see if you are using it. The Gravatar service privacy policy is available here: https://automattic.com/privacy/. After approval of your comment, your profile picture is visible to the public in the context of your comment.

Media

If you upload images to the website, you should avoid uploading images with embedded location data (EXIF GPS) included. Visitors to the website can download and extract any location data from images on the website.

Cookies

If you leave a comment on our site you may opt-in to saving your name, email address and website in cookies. These are for your convenience so that you do not have to fill in your details again when you leave another comment. These cookies will last for one year.

If you have an account and you log in to this site, we will set a temporary cookie to determine if your browser accepts cookies. This cookie contains no personal data and is discarded when you close your browser.

When you log in, we will also set up several cookies to save your login information and your screen display choices. Login cookies last for two days, and screen options cookies last for a year. If you select “Remember Me”, your login will persist for two weeks. If you log out of your account, the login cookies will be removed.

If you edit or publish an article, an additional cookie will be saved in your browser. This cookie includes no personal data and simply indicates the post ID of the article you just edited. It expires after 1 day.

Embedded content from other websites

Articles on this site may include embedded content (e.g. videos, images, articles, etc.). Embedded content from other websites behaves in the exact same way as if the visitor has visited the other website.

These websites may collect data about you, use cookies, embed additional third-party tracking, and monitor your interaction with that embedded content, including tracking your interaction with the embedded content if you have an account and are logged in to that website.

How long we retain your data

If you leave a comment, the comment and its metadata are retained indefinitely. This is so we can recognize and approve any follow-up comments automatically instead of holding them in a moderation queue.

For users that register on our website (if any), we also store the personal information they provide in their user profile. All users can see, edit, or delete their personal information at any time (except they cannot change their username). Website administrators can also see and edit that information.

What rights you have over your data

If you have an account on this site, or have left comments, you can request to receive an exported file of the personal data we hold about you, including any data you have provided to us. You can also request that we erase any personal data we hold about you. This does not include any data we are obliged to keep for administrative, legal, or security purposes.

Where we send your data

Visitor comments may be checked through an automated spam detection service.

 

В допълнение за потребителите с акаунти на сайта ни:

 

Информация за администратора на лични данни

Сдружение “Аматьорски Спортни Лиги”, наричан по-долу за краткост Администратора или Сдружението, е сдружение, регистрирано по Закон за юридическите лица с нестопанска цел с БУЛСТАТ 176452030,; e-mail: info [at] gamemasters.eu

 

Данни, които обработваме

Ние обработваме следните Ваши лични данни: три имена, рождена дата, пол, пълен адрес, електронна поща и телефон, снимки.

 

Цели при обработка на данните:

За изпълнение на нормативни задължения:

Обработване на личните данни на във връзка с изпълнение на нормативни изисквания на българското и европейското законодателство.

С оглед наш легитимен интерес:

– При заявка за членство в сдружението и докато трае членството в Сдружението.

– При инициативи и събития, организирани от Сдружението, в които участвате;

– При инициативи и събития, организирани от или съвместно с контрагенти и партньори на Сдружението, в който случай личните ви данни могат да бъдат предоставени на горепосочените лица, с оглед легитимация на редовен участник;

– При съставяне на отбори към Сдружението, участващи в спортни игри, състезания и др. В тези случай личните ви данни могат да бъдат предоставени на трети лица, които организират въпросните игри и състезания, с оглед легитимация на редовен участник;

– При активности, свързани с популяризирането дейността на Сдружението, както и при благотворителни инициативи;

– При информиране за предстоящи събития и инициативи, организирани от или, в които Сдружението участва, както и за такива, в които Сдружението е взело участие. В тези случаи информацията може да бъде предоставяна на дадените от вас телефон, електронна поща или други средства за контакт;

– За статистически данни, свързани с дейността на Сдружението.

– Други.

 

Обработване на данните самостоятелно или чрез трети лица, прехвърляне на данните

Сдруженито обработва личните Ви данни в изпълнение на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 (Регламента) и Закона за защита на личните данни, самостоятелно или чрез трети лица, обработващи личните данни. В случай, че Сдружението ползва трети лица, които обработват личните Ви данни, то това става чрез възлагане, в което се полагат всички грижи за опазване на личните Ви данни, а Сдружението остава изцяло отговорно за тяхната защита.

Личните данни, могат да бъдат предоставяни на следните категории получатели:

Лица обработващи данните по възлагане, от страна на Сдружението в т.ч.:

а) Контрагенти и партньори, с които Сдружението организира събития или инициативи, както и трети лица, които организират събития или инициативи, спортни игри, състезания и др., в които Сдружението участва;

б) компании, които по възлагане поддържат оборудване и софтуер и хардуер, използвани за обработка на лични данни;

в) компании, които осигуряват поддръжка на документалния ни архив.

Лица, обработващи данните от свое име

а) Органи, институции и лица, на които администраторът е длъжен да предостави лични данни по силата на действащото законодателство, като Комисията за защита на личните данни, Министерство на вътрешните работи, Съд, Следствие и Прокуратура и други органи, отговорни за осигуряване на обществения ред и разследване и разкриване на престъпления, както и за спазване на регулаторните правила на дейността на Сдружението.

 

Изтриване на данните

По правило, изтриваме вашите лични данни, след максимален срок на съхранение от 60 месеца.

Вашите данни могат да бъдат и анонимизирани. Анонимизирането представлява алтернатива на изтриването на данните. При анонимизация, всички лични разпознаваеми елементи /елементи, позволяващи идентифицирането Ви, се заличават необратимо. За анонимизирани данни няма нормативно задължени за изтриване, тъй като не представляват лични данни.

С цел максимална сигурност при обработка, пренос и съхранение на Вашите данни, може да използваме допълнителни механизми за защита, като криптиране, псевдонимизация и др.

 

Как защитаваме Вашите лични данни

За осигуряване на адекватна защита на личинте Ви данни, ние прилагаме всички необходими организационни и технически мерки, предвидени в Закона за защита на личните данни, както и най-добрите практики от международни практики.

Сдружението е определило Длъжностно лице за защита на данните, което подпомага процесите по опазване и обезпечаване сигурността на Вашите данни.

С цел максимална сигурност при обработка, пренос и съхранение на Вашите данни, може да използваме допълнителни механизми за защита като криптиране, псевдонимизация и др.

 

Вашите права, във връзка с обработване на личните ви данни

Право на информация: Вие имате право да поискате от нас информация дали и до каква степен обработваме личните данни.

Право на корекция: В случай, че обработваме непълни или сгрешени/грешни данни, Вие имате право, по всяко време, да поискате да ги коригираме или допълним.

Право на изтриване: Можете да поискате изтриване на личните данни, отнасящи се до Вас, в случай, че обработваме тези данни без правно основание. Моля, обърнете внимание, че може да има причини изтриването да не се извърши веднага, поради наличие на нормативно изискване за запазване на данните.

Право на ограничаване на обработването: Можете да поискате ограничаване на обработващите се персонализиращи данни, ако:

а) оспорвате верността на данните, за периода, в който трябва да проверим верността им; или

б) обработването на данните е без правно основание, но вместо да ги изтрием, Вие искате тяхното ограничено обработване; или

в) повече нямаме нужда от тези данни (за определената цел), но Вие имате нужда от тях за установяването, упражняването или защитата на правни претенции; или

г) сте подали възражение за обработването да данните, в очакване на проверка дали законните основания на администратора.

Право на преносимост на данни: Можете да поискате от нас да предоставим личните данни, които сте поверили на нашата грижа в организиран, подреден, структуриран, общоприет електронен формат ако:

а) обработваме данните съгласно договора и базирано на декларацията за съгласие, която може да бъде оттеглена или на договорно задължение и

б) обработването се извършва автоматично

Право на възражение: В случай, че обработваме данни за цели/задачи, задача от обществен интерес или при упражняването на официални правомощия, които са ни предоставени, или сме посочили, че обработване на данните за наш легитимен интерес, можете да възразите срещу обработването на данните.

Право на жалба: В случай, че смятате, че нарушаваме българското или европейското законодателство, Ви молим да се свържете с нас за изясняване на въпроса. Разбира се, имате право да подадете жалба пред регулаторните органи в рамките на ЕС и Република България в институциите отговорни за опазване на личните данни. В Република България, компетентният орган е Комисията за защита на личните данни.

 

Компетентни органи за защита на личните данни:

Комисия за защита на личните данни, София, 1592, бул. Проф. Цветан Лазаров № 2, тел: +3592/91-53-518, E-Mail: kzld@cpdp.bg

В случай, че искате да се упражните някое от посочените права, моля, свържете се с нас чрез контактите.

 

Актуалност и промени на политиката

С цел да прилагаме най-актуалните мерки за защита и с цел спазване на действащото законодателство, ние ще актуализираме редовно настоящата Политика за защита на личните данни.

Приканваме Ви редовно да преглеждате текущия вариант на тази Политика за защита на личните данни, да бъдете постоянно информирани за това, как ние се грижим за защитата на личните данни, които събираме.